Letní tábor Nesměň 2024

Tak už je to zase tady. Letní výcvikový tábor v Nesměni 2024 plný zábavy, her a prima party uprostřed jihočeské přírody. Připravte se na nezapomenutelné léto plné odvahy, dobrodružství a starověkých severských legend. Zveme vás na cestu časem do éry statečných vikingů a majestátních draků. Připojte se k nám a prožijte léto jako pravý viking!

Jak vycvičit draky?!

Víte, že draci se dají cvičit? Dle starého vikingského pravidla spočívá výchova draka ve řvaní. Pokud drak neuposlechl, tak jste zřejmě neřvali dostatečně hlasitě. Na našem táboře jsme ale názoru, že křik není tou správnou metodou pro výchovu mladých draků. Každý viking se proto musí naučit pří výchově svého draka využít moudrost hodné Ódina, větší síly než vládne Thor a trochu té Lokiho vychytralosti.
V našem táboře se stanete součástí vikingské vesnice, kde se naučíte vše potřebné pro život opravdového seveřana. Budete přispívat do chodu vesnice, objevovat nové země a možná se vám podaří i vycvičit svého draka.  Jste dost odvážní to zkusit?

TERMÍN TÁBORA: 13. 7. – 27. 7. 2024

Fotogalerie

Odesláním závazné přihlášky stvrzuji správnost výše uvedených údajů a souhlasím s účastí mého dítěte na LVT. Jsem si vědom všech právních následků, které by mi vznikly v případě uvedení nepřesných či nepravdivých údajů o mém dítěti. Souhlasím též s uvedením rodného čísla dítěte (v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů) které bude použito pro účely registrace a pojištění člena tábora. S osobnímu údaji je nakládáno ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů. Tímto prohlášením uděluji svůj souhlas s fotografováním a videozáznamem mého dítěte v rámci činnosti, s archivací těchto fotografií a videí a s jejich použitím při prezentaci a propagaci střediska. Dávám též souhlas s umístěním těchto fotografií na webové stránky střediska.

KAPACITA NAPLNĚNA!!! PO ZASLÁNÍ PŘIHLÁŠKY BUDETE VEDENI JAKO NÁHRADNÍCI

Autor příspěvku: mareskk

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..