Letní tábor Nesměň 2023

Tak už je to zase tady. Letní výcvikový tábor v Nesměni 2023. Pojeďte si užít léto plné zábavy, her a prima party uprostřed jihočeské přírody. Slavný detektiv Sherlock Holmes se svým týmem ze Scotland yardu bude potřebovat Vaši pomoc při pátrání, kterým jej pověřila sama královna Viktorie. Přidáš se i ty?

Sherlock Holmes ve službách královny Viktorie

Víte kdo by Vám přišel otevřít domovní dveře, pokud byste zazvonili na byt v ulici Baker Street 221B? Nebyl by to nikdo jiný než Sherlock Holmes, vášnivý hráč na housle, nositel kostkované čapky a zahnuté dýmky. 

Představovat Vám podrobněji světoznámého detektiva Sherlocka Holmese by byla zbytečná práce. Jistě každý někdy slyšel o jeho schopnostech a nepředstavitelných dobrodružství. Dokážete si ale představit, že se můžete k věhlasnému detektivovi slavného Scotland Yardu přidat? Poměřit s ním své vlastní detektivní schopnosti? Nebo se dokonce po jeho boku učit známé technice dedukce?

Velká Británie, v čele s královnou Viktorií, se právě nachází na vrcholu svého koloniálního období. Jedná se o obchodní velmoc. Dokonce i na poli vědy a techniky Spojené království patří ke světové špičce. 

Přesto se to v temných uličkách Londýna a na britském venkově zločiny jenom hemží! 

A všechny čekají na vyřešení nejen od Sherlocka Holmese. Přidáte se k němu na pouti za dobrodružstvím!? Jak by on sám poznamenal: ”Jak prosté!”

Fotogalerie zde

Odesláním závazné přihlášky stvrzuji správnost výše uvedených údajů a souhlasím s účastí mého dítěte na LVT. Jsem si vědom všech právních následků, které by mi vznikly v případě uvedení nepřesných či nepravdivých údajů o mém dítěti. Souhlasím též s uvedením rodného čísla dítěte (v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů) které bude použito pro účely registrace a pojištění člena tábora. S osobnímu údaji je nakládáno ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů. Tímto prohlášením uděluji svůj souhlas s fotografováním a videozáznamem mého dítěte v rámci činnosti, s archivací těchto fotografií a videí a s jejich použitím při prezentaci a propagaci střediska. Dávám též souhlas s umístěním těchto fotografií na webové stránky střediska.

Důležité dokumenty ke stáhnutí:

Autor příspěvku: mareskk