Český Goodwill 21 neboli Firemní Oscary

Vážení přátelé, podařilo se mi sehnat výsledky v anketě Český Goodwill – ocenění pro firmy, kterých si lidé váží. Rád bych Vám poděkoval za Vaše hlasy. Vítěz jich měl 526 a nám jste jich poslali 256, tím jste nás z 60 nominovaných firem umístili na krásné 6 místo. Nejvíce si cením toho, co jste nám v souvislosti s nominací napsali. Tolik upřímných slov a pochval jsem již dlouho nečetl. Děkuji Vám. Je to pro nás ocenění a ujištění, že práci, kterou děláme, má smysl. A tak slibuji, že i nadále Vám budeme s potěšením rozdávat radost, pohodu a optimismus. Mé poděkování patří i mým kolegyním z kanceláře a spolupracovníkům, kteří mi tu komediantskou káru pomáhají táhnout již dlouhých 22 let. Bez podpory a tolerance mé ženy Blanky a mých dětí by to však nešlo. Děkuji i jim za vše. Ještě jednou děkuji, že Vás mám kolem sebe. Dobrých přátel není nikdy dost.

Přeji Vám pohodový advent, hodně zdraví a pohody a těším se na společné akce nejen v roce 2022. Miroslav Mareš, Agentura Kultur-Kontakt

Video a výsledková listina zde

Může jít o obrázek 8 people a people standing

—————————————————-

Miroslav Mareš, stojící za zrodem agentury Kultur-Kontakt, si svou dlouholetou činností vysloužil pocty z řad veřejnosti – nominace v 9. ročníku prestižního ocenění pro firmy, kterých si lidé váží.

Původní český projekt s tradicí od roku 2013 oceňuje podnikatele a firmy  pro jejich odpovědný přístup k podnikání, morální kvality a poctivou práci.

Ocenění Český Goodwill je primárně založeno na nominacích veřejnosti, přičemž už samotná nominace je tím největším oceněním. Veřejnost také rozhoduje o nositeli titulu Osobnost.

Více informací k projektu naleznete zde.

Autor příspěvku: mareskk

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..