V. Program pro rodiny s dětmi

Vstup pouze s platnou vstupenkou. Bezplatné vstupenky lze rezervovat na www.cbsystem.cz. Vyzvednout je lze pouze v Turistickém informačním centru na nám. Přemysla Otakara II. č. 2. České Budějovice.

Prodej bezplatných vstupenek bude zahájen od 17. 8. 2020

1. Putování historií pro rodiny s dětmi „Po vodě i na železnici. České Budějovice 1. poloviny 19. století.“ – Mgr. Ladislav Švadlena 

Délka 60 minut. Kapacita 35 osob. Sraz na radničním nádvoří. Vycházka v 10:00 a 14:00 hod. Tužky a papír s sebou!!!

S panem Švadlenou budete putovat historickým centrem, plnit připravené úkoly a hledat stopy nejen klasicistní architektury. Dozvíte se mnohé o významných osobnostech města, které ovlivnily dění v 1. polovině 19. století.

2. Komentované vyhlídkové plavby po Malši s Vojtěchem Lannou mladším

Plavby vždy v 9:00 / 10:00 / 11:00 / 13:00 / 14:00 / 15:00 / 16:00 Délka 45 minut, kapacita 15 osob. Sraz před Kavárnou VLNNA, Sokolský ostrov. Přijďte dříve a zkraťte si čas u dobré kávy a zákusku před vyplutím.

Během komentované vyhlídkové plavby po řece Malši se od loďmistra Vojtěcha Lanny ml. dozvíte mnohé zajímavosti o městě, stavbě lodí, splavnění řek i o rodu Lannů. Loď sv. Rozálie vyplouvá každou celou hodinu. Prohlídky budou vždy přizpůsobeny věku skupiny. Zažijete město jinak. Z vodní hladiny.

3. Pošťácká pohádka – Hřiště BosoNoha, nebo v případě deště Divadlo U Kapličky

Délka 60 minut. Kapacita 50 osob. Začátek ve 16:00 hod. Městský park BosoNoha.cz, Jiráskovo nábřeží 1, v případě deště Divadlo U Kapličky, Husova 45.

Přijďte se podívat na starý poštovní úřad, na pošťáka Kolbabu, který rok a den putoval po celých Čechách, aby doručil dopis řidiče Frantíka, který psal své milované Mařence, ale byl takový popleta, že zapomněl na dopis nalepit známku a napsat adresu. A víte, že na poště v noci žijí poštovní skřítci? Přijďte se sami přesvědčit.

Autor příspěvku: mareskk

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..