Letní cyklus vycházek za historií 2020

Vzhledem k nutnosti zrušení jarního cyklu vycházek za historií jsme pro Vás připravili mimořádný letní cyklus vycházek za historií, který začne 4. 6. 2020 a potrvá do konce června. Během vycházek a výletů budou platit mimořádná hygienická opatření, která budeme upřesňovat v souladu s aktuálními nařízeními vlády ČR.
Bohužel jsme byli nuceni udělat v programu několik změn a tak se jedná o zcela nový cyklus, na nějž je potřeba se nově přihlásit!!! V platnosti zůstávají pouze rezervace na výlet do Českého Krumlova a okolí, teprve pokud někdo ze zájemců v jarním cyklu svou rezervaci zruší, budeme volná místa obsazovat novými zájemci.
Vámi již zakoupené pernamentky i uhrazené peníze použijeme k úhradě Vašich nově rezervovaných výletů a vycházek. V případě, že si z letního cyklu nevyberete, budou Vám již uhrazené peníze pochopitelně vráceny.
Protože máme již všechny sbírkové karty vytištěné s původními čísly, budou rezervace probíhat pod písmeny, které jsou uvedeny jako označení u každé vycházky nebo výletu.
!!! REZERVACE PŘIJÍMÁME OD ČTVRTKA 14. 5. 2020 OD 9:00 HOD.!!! 
Rezervace na letní cyklus provádějte prosím prostřednictvím těchto webových stránek, je to pro Vás jednoduché a pro nás přehledné. Rezervaci Vám vždy do e.mailu potvrdíme a přidělíme variabilní symbol pro provedení platby.
Telefonické rezervace přijímáme každý den 9 – 11 hod. na čísle 777 113 437.
Kancelář je prozatím stále uzavřená, k dispozici Vám osobně budeme pouze ve čtvrtek 14. a 28. 5. v čase 9 – 11:30 hod. V průběhu června pak vždy v úterý a středu 9:30 – 12:30 hod.

Autor příspěvku: mareskk

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..