Výlet Pražský hrad a Divadlo Na Fidlovačce

Přátelé vycházek za historií.

Podzimní cyklus vycházek a výletů se pomalu chýlí ke svému závěru. Zjistili jsme však, že správa Pražského hradu nabízí pro seniory nad 70 let do konce roku navštívit některé expozice a části hradu zcela zdarma. A tak jsme se toho chopili a na první adventní neděli přichystali výlet do Prahy s návštěvou odpolerdního představení v Divadle na Fidlovačce. Vše pořídíte za 550,- Kč včetně cesty a vstupenky do divadla. Podrobnosti najdete v příloze e.mailu.

Je třeba však provést rezervace e.mailem na kancelar@kultur-kontakt.cz co nejdříve. Výlet jsme nabídli i našim hercům z Marešovo divadelní společnosti a jejich rodinným příslušníkům a kapacita autobusu je pouze 52 míst. Znáte to, kdo dřív rezervuje, ten dřív jede. Rezervace přijímáme do vyčerpání kapacity nebo nejpozději do 11. 11. 2022

Těším se na adventní výlet s Vámi. S pozdravem Miroslav Mareš Agentura Kultur-Kontakt

Od 1. listopadu do 31. prosince 2022 mají návštěvníci od 70 let vstup zdarma i do katedrály sv. Víta, Starého královského paláce, baziliky sv. Jiří, Zlaté uličky a do expozice Příběh Pražského hradu!!!

Časový harmonogram:

7:15                 sraz na Mariánském náměstí

7:30 – 10:00    autobusový přesun ČB – Praha – výstup u Pražského hradu

10:30 – 14:30  Návštěva expozice „Příběh Pražského hradu“, pro seniory 70 + vstup zdarma nebo individuální program s návštěvou adventních trhů apod.

14:30               sraz u Divadla na Fidlovačce

15:00 – 16:15  Představení Divadla Na Fidlovačce – „Betlém hledá superstar“

Marie a Josef jsou na cestě do Betléma. Doprovází je osel. Tento obrázek známe všichni. Ale co když s nimi šel i lev a jednorožec? Které zvíře si zaslouží nést ještě nenarozeného Ježíška? Kdo bude Superstar? Co se opravdu stalo na cestě do Betléma? To vše se dozvíte ve skorovánočním rodinném muzikále, který uvádí Divadlo Na Fidlovačce. Představení je vhodné pro dospělé i děti od 6 let.

Více informací o představení zde

16:45 – 19:00  Autobusový přesun do Českých Budějovic

19:00 – 19:30 předpokládaný příjezd

Cena výletu:  550,- Kč/ osoba

Cena zahrnuje: autobusovou dopravu, vstupné do divadla, služby průvodce

Cena nezahrnuje: vstupy na Pražský hrad, MHD, občerstvení

Rezervace nejpozději do: 11. 11. 2022 nebo do naplnění kapacity autobusu.

Autor příspěvku: mareskk